top of page
Search

30 noiembrie: Marşul Unităţii Naţionale

Cu multă emoţie şi reverenţă, am participat şi la cea de a doua ediţie a Marşului Unităţii Naţionale pe care am organizat-o la Drobeta-Turnu Severin, pe 30 noiembrie 2019, alături de camarzii mei din Noua Dreaptă Mehedinţi. Consider că avem o datorie morală faţă de eroii naţiunii noastre, să ne amintim de ei, aşa cum se cuvine, în fiecare an.

De câteva ori pe an, este bine să ignorăm diferenţele dintre noi şi să facem un efort moral de a ne cinsti împreună eroii neamului căzuţi în luptă sau distruşi de regimul dictatorial predecembrist, fără de care noi, astăzi, nu am mai fi avut o ţară. Acest lucru trebuie transmis în special pentru generaţiile tinere, care nu au memoria trecutului ci au nevoie de o educaţie sănătoasă din partea noastră.

În acest sens, vom căuta şi pe viitor soluţiile cele mai bune de a ne adresa în mod corect şi constant tinerilor care au nevoie de o Românie demnă, o Românie cu capul sus în relaţiile internaţionale, o Românie care îşi cunoaşte foarte bine trecutul eroic şi care se inspiră pozitiv din acesta, comemorându-şi eroii şi apărându-şi în mod onorabil valorile istorice, spirituale, independenţa şi prosperitatea.

​

Florin-Ion Măneanu





14 views0 comments

Recent Posts

See All

Reforma

bottom of page