top of page
Search

Trădare națională! Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind autonomia "Ținutului Secui

România se află în pragul dezmembrării teritoriale, după ce, pe data de 23 aprilie, Camera Deputaților a adoptat (tacit) propunerea legislativă a doi parlamentari UDMR, propunere care prevede ca Ținutul Secuiesc să devină regiune autonomă. În timp ce românii stau cuminți, închiși în case, speriați de autoritățile guvernamentale cu gogorița numită COVID19, parlamentarii trădători de neam și țară au hotărât să creeze o nouă țară, în inima României, imaginându-şi ca România a devenit „hoitul” mult-dorit de ei, să aiba de ce trage ei, precum corbii.



Camera Deputaţilor din Parlamentul României încalcă flagrant Constituția României care prevede prin Art.1, că România este stat

național, suveran și independent, unitar și indivizibil. Dacă în cartea de căpătâi a acestei țări scrie, negru pe alb, că teritoriul actual al României este indivizibil, cum este posibil, ca an de an, niște parveniți de parlamentari de etnie maghiară să promoveze proiecte de lege care ne insultă pe noi, majoritarii, lezează integritatea statului român, fără să răspundă în față legii pentru acțiunile lor? Chiar trăim în țara lui Papură Vodă, unde legea există doar pe hârtie? Abuzurile sunt la ordinea zilei, fiind întocmite tocmai de autorități, adică de cei care ar trebui să respecte legea fără tăgadă. Faptul că mulţi dintre deputaţi sunt analfabeţi şi nu înţeleg ce se întâmplă, este şi asta o foarte mare problemă, pe care tot noi, cei din Noua Dreaptă, va trebui să o rezolvăm.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Reforma

bottom of page